Blowers for pressure
and Vacuum

+31 (0)79 3611 466 | info@sjerp.nl

Roestvaststaal blower

Een roestvaststaal blower wordt ingezet wanneer corrosie of hygiëne een rol speelt. Doordat er een oxide laag op het staal van de roestvaststaal blower wordt gevormd zal oxidatie worden tegengegaan. De mate van corrosiebestendigheid wordt bepaald door de kwaliteit van het staal, de lasnaden en de oppervlaktebehandeling. Roestvaststaal blowers zullen in de praktijk onderhevig zijn aan vocht, temperatuurvariaties, schoonmaakmiddelen, zouten en allerlei andere stoffen die de corrosiebestendigheid in meer of mindere mate beïnvloeden. Ervaring met de toepassing geeft daarbij uitsluitsel over de selectie van de staalkeuze. Lokale voorschriften vormen daarbij de minimale eisen.

Roestvaststaal blower: breed assortiment

Sjerp & Jongeneel heeft een breed assortiment roestvaststaal centrifugaal ventilatoren waarbij de hoge druk uitvoeringen uitstekend inzetbaar zijn als roestvaststaal blowers. Bij het vervaardigen van de roestvaststaal blowers wordt bijzondere aandacht besteed aan de afdichting van de behuizing. Naden worden doorgelast en tussen alle demontabele delen wordt een vloeibare pakking aangebracht. Bij uw aanvraag zijn naast het gespecificeerde werkgebied de verwachting rondom het presteren van de roestvaststaal blower van groot belang voor ons. Denk hierbij aan geluidsdruk, temperatuur van en naar de omgeving, treedt er condensatie op in de toepassing, is er sprake van een continu proces of is er sprake van intermitterend bedrijf en zijn er beperkingen voor het geïnstalleerd vermogen. Uw informatie is cruciaal bij het samenstellen van de roestvaststaal blower waarbij wij graag met u meedenken richting de optimale oplossing. De flexibiliteit van onze centrifugaal ventilatoren en accessoires biedt oplossingen voor de meest uiteenlopende toepassingen.

Toepassingen radiaal ventilatoren

  • Toe- en afvoerventilatoren in HVAC installaties
  • Keukenafzuiging met hoge temperatuur en vocht
  • Droogblazen zoals in autowasstraten en productielijnen
  • Stofafzuiginstallaties
  • Pneumatisch transport
  • Transporteren van gassen
  • Koelen

Bel voor meer informatie

Heeft u interesse in een roestvaststaal blower, maar zou u eerst nog meer informatie hierover willen verkrijgen voordat u er één aanschaft? Bel dan even naar 079 3611 466. Wij beantwoorden uw vragen graag en kunnen u ook van goed advies voorzien.

Links blowers

Hallo!

* Verplicht veld
Verstuur