Blowers for pressure
and Vacuum

+31 (0)79 3611 466 | info@sjerp.nl

Accessoires centrifugaalventilatoren

Accessoires voor centrifugaal ventilatoren worden toegepast om de werking van het gehele systeem te optimaliseren, de centrifugaal ventilator te beschermen en geluid te reduceren. Onder de optimalisatie van accessoires voor centrifugaal ventilatoren scharen we vloeiend verlopende aansluitflenzen, frequentieregelaars, thermische isolatie bij hoge temperatuur ventilatoren, smoorkleppen en regenkappen. Beschermende accessoires voor centrifugaal ventilatoren zijn ,roosters, motorbeveiligingen, vibro-sensoren, filters, compensatoren en trillingsdempers waarvan de laatste twee tevens geluid reducerend werken. Verdere akoestische maatregelen middels geluiddempende omkasting, in- en uitlaatdempers al dan niet gecombineerd met filter/beschermrooster. De selectie van het juiste type ventilator is in eerste instantie de belangrijkste factor in het geluidsvermogen van uw systeem. Sjerp & Jongeneel assisteert u graag bij de keuze van de verschillende componenten.

Configuratie Accessoires centrifugaalventilatoren

Het programma centrifugaal ventilatoren is zeer breed waardoor de variëteit aan accessoires voor centrifugaal ventilatoren enorm is. Wij produceren deze dan ook doorgaans op maat waardoor u flexibel bent in de configuratie van uw systeem. Hierbij is het belangrijk in uw aanvraag alle specifieke eisen van het systeem mee te nemen, zodat deze na het in bedrijf stellen naar verwachting zal presteren. Ten aanzien van de accessoires voor centrifugaal ventilatoren moet u denken aan de locatie (binnen of buiten), leidingwerk (vast of een bepaalde mate van flexibiliteit), debiet/druk (variërend of constante afname), omgevingseisen, soort medium en omgevingscondities.

Toepassingen van accessoires voor centrifugaalventilatoren

  • Smoorkleppen voor het mechanisch regelen van het debiet;
  • Thermische isolatie tegen verlies van warmte of kou van het medium;
  • Trillingdempers tegen het doordreunen van trillingen via de montagepunten;
  • Compensatoren tegen het doordreunen via het leidingwerk;
  • Frequentieregelaars voor het via PID regeling actief sturen op werkpunt;
  • Vibro-sensoren voor het vroegtijdig constateren van onderhoud;
  • Regenkap bij buitenopstelling beschermen van de motor.

Wilt u meer weten over het aanschaffen van accessoires voor centrifugaalventilatoren? Wij adviseren u graag. Kom gerust langs of bel naar 079 - 3611 466 om te overleggen of voor informatie. Vult u liever het contactformulier in met de benodigde gegevens, dan zorgen wij voor een aanbieding.

Links Accessoires centrifugaalventilatoren

Hallo!

* Verplicht veld
Verstuur