Blowers for pressure
and Vacuum

+31 (0)79 3611 466 | info@sjerp.nl

RVS ventilatoren

Naast de standaard plaatstalen en aluminium centrifugaalventilatoren hebben wij ook ventilatoren uit roestvaststaal. Dezelfde uitgebreide keuze die in standaard plaatstaal wordt geleverd is ook verkrijgbaar in AISI 304 en AISI 316 RVS. Deze ventilatoren worden veel gebruikt in de chemische, farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie. De weerstand tegen corrosie is bij de roestvaststaal uitvoering evident en de beschikbare modellen zijn dezelfde zoals die bij de centrifugaal ventilatoren in plaatstaal zijn vermeld.

Toepassingen van RVS ventilatoren vindt men in de machinebouw en installaties voor de chemische, voedingsmiddelen en farmaceutische industrie, bij biogasinstallaties en alle toepassingen waar de corrosieweerstand van het roestvaststaal van belang is.

Heeft u belangstelling voor een van de vele varianten uit het standaard programma of mogelijkheden voor speciaalbouw afgestemd op uw proces, neem dan contact met ons op. Het telefoonnummer is 079 3611466 en het faxnummer is 079 3612806. Zijn uw procesgegevens bekend dan kunt u ook het Aanvraagformulier industriële ventilatoren en blowers invullen. Wij zullen uw aanvraag graag in behandeling nemen.

RVS HT Ventilator
Roestvaststaal Centrifugaalventilator
RVS DVP803NR Ventilator
RVS DMN602 Ventilator

Hallo!

* Verplicht veld
Verstuur