Blowers for pressure
and Vacuum

+31 (0)79 3611 466 | info@sjerp.nl

Elektromotoren Den Haag

Aanbod

De combinatie Sjerp & Jongeneel en Elektromotoren Den Haag is sinds negen decennia een bekende combinatie in de regio. Gevestigd aan de Aluminiumstraat 59 te Zoetermeer zijn de elektromotoren uit voorraad te leveren en snel ter plaatse op locaties in Den Haag. Naast IEC normmotoren kunnen wij putten uit een uitgebreide voorraad voor keukenafzuiging, HVAC installaties en fan coil units. Ook als u op zoek bent in Den Haag naar elektromotoren met dubbele as, bent u met een kwartier bij ons magazijn voor een directe oplossing. Gezien de grote variëteit in maatwerk elektromotoren loont het de moeite vooraf telefonisch contact op te nemen, om ons te informeren over de voorraad van het door u gewenste model.

Service

Ter revisie en reparatie aangeboden Elektromotoren Den Haag, aandrijvingen, pompen of ventilatoren herstellen wij in onze zeer compleet uitgeruste werkplaats. Hier kunnen wij de volgende metaalbewerkingen uitvoeren: persen, draaien, frezen, boren, zagen, slijpen, stralen, lassen, drogen, wikkelen en spuiten. Met behulp van onze uitgebreide voorraad vervangingsdelen, onderdelen en accessoires kunnen wij u ook in spoedgevallen terzijde staan. Een arsenaal aan meet en test apparatuur staat ons bij uw machines zorgvuldig te kunnen testen. Tevens kunnen wij u naast het standaard programma maatwerk leveren zoals speciale assen, zaagmotoren, gelijkstroommotoren en RVS motoren.

Geschiedenis

Sjerp & Jongeneel werd in 1929 opgericht door de heren Sjerp en Jongeneel. De heer Sjerp heeft met zijn technische kennis een goed draaiende werkplaats opgezet. De heer Jongeneel investeerde in de nieuwe bedrijfsvoering en was verantwoordelijk voor de bedrijfsleiding en administratie. Sjerp & Jongeneel aan de Prinsegracht was de plek voor alles rondom elektromotoren in Den Haag. In deze begintijd van de firma repareerde men alles en er werd nauwelijks iets weggegooid. Zo werden naast gereedschappen en industriële machines ook heel veel huishoudelijke apparaten gewikkeld en gereviseerd. Onder de bedrijfsmiddelen was ook een bakfiets waarmee elektromotoren in Den Haag werden opgehaald en bezorgd. Gaandeweg werd de bedrijfsvoering overgenomen door de heer Prins en floreerde het bedrijf als toeleverancier voor industrie en vakman. Met de vertegenwoordigingen van verschillende machinebouwers groeide de productkennis verder. Onder leiding van de tweede generatie Prins werden verschillende productlijnen compressoren, vacuümpompen en industriële ventilatoren met de merknaam Dutair ontwikkeld. Inmiddels is de dagelijkse leiding in handen van de derde generatie Prins en ligt de focus op de verdere ontwikkeling van Dutair producten. Er worden met het oog op toerenregeling grote stappen gemaakt op het gebied van documentatie en efficiency.

Links

Hallo!

* Verplicht veld
Verstuur