Blowers for pressure
and Vacuum

+31 (0)79 3611 466 | info@sjerp.nl

Elektromotoren Zoetermeer

Elektromotoren vindt u bij Sjerp & Jongeneel in Zoetermeer. Wij zijn sinds 1929 een begrip voor afnemers van elektromotoren in de omgeving van Zoetermeer. Naast de normmotoren, die meestal direct uitwisselbaar zijn, kunt u beschikken over een uitgebreide sortering speciale elektromotoren. Voor elektromotoren in Zoetermeer en omgeving kunt u dus bij ons terecht. Wij zijn er ook voor zaagmotoren, inbouwmotoren voor ventilatoren, explosieveilige motoren, meertoerenmotoren en buismotoren; om maar wat voorbeelden te noemen. In ons magazijn staat al veel op voorraad en omdat wij niet merkgebonden zijn, kunnen wij u snel van dienst zijn met alternatieven.

Elektromotoren aanschaffen bij Sjerp & Jongeneel in de buurt van Zoetermeer

Sjerp & Jongeneel is opgericht in 1929 aan de Prinsengracht te Den Haag en sinds 1991 gevestigd op industrieterrein Lansinghage in Zoetermeer naast de A12. U kunt bij ons op eigen terrein parkeren zodat uw elektromotoren in Zoetermeer eventueel met heftruck te laden zijn. Bij storing is dat vanzelfsprekend van groot belang. Wij beschikken in Zoetermeer over een efficiënte werkplaats die bij spoedklussen direct voor u klaarstaat voor elektromotoren, ventilatoren en pompen. Behalve elektromotoren bestaat de voorraad ook uit toerenregelaars en een uitgebreide keus aan ventilatoren, vacuümpompen, blowers en toebehoren daarvoor.

Neem contact met ons op

U bent op zoek naar elektromotoren in de buurt van Zoetermeer? Kom gerust langs of bel naar 079 3611 466 om te overleggen of voor informatie. Vult u liever het contactformulier in met de benodigde gegevens, dan zorgen wij voor een aanbieding.

Hallo!

* Verplicht veld
Verstuur