Blowers for pressure
and Vacuum

+31 (0)79 3611 466 | info@sjerp.nl

Elektromotoren Rotterdam

Voor nieuwe elektromotoren in de buurt van Rotterdam kunt u terecht bij Sjerp & Jongeneel in Zoetermeer. Vanuit Rotterdam bent u via de N471 binnen 15 minuten bij ons magazijn aan de Aluminiumstraat 59. Naast het houden van een grote voorraad van diverse merken, doen wij ook revisie en aanpassingen. Als specialist in elektromotoren zijn wij voor klanten uit Rotterdam en omgeving goed bereikbaar en heeft u bij ons geen parkeerproblemen. Behalve standaard elektromotoren vindt u bij ons ook speciale motoren zoals meertoerenmotoren, zaagmotoren, inbouwmotoren voor ventilatoren en explosieveilige motoren.

Elektromotoren aanschaffen bij Sjerp & Jongeneel in de buurt van Rotterdam

Sjerp & Jongeneel is opgericht in 1929 en gevestigd op industrieterrein Lansinghage in Zoetermeer. Dit ligt niet ver van Rotterdam zodat uw elektromotoren snel te halen zijn. Bij storing is dat vanzelfsprekend van groot belang. Naast elektromotoren staan er bij ons in Zoetermeer ook toerenregelaars op voorraad en beschikken wij over een uitgebreide keus aan ventilatoren, blowers, vacuümpompen en toebehoren daarvoor.

Neem contact met ons op

U bent op zoek naar elektromotoren in de buurt van Rotterdam? Kom gerust langs of bel naar 079 3611 466 om te overleggen of voor informatie. Vult u liever het contactformulier in met de benodigde gegevens, dan zorgen wij voor een aanbieding.

Hallo!

* Verplicht veld
Verstuur