Blowers for pressure
and Vacuum

+31 (0)79 3611 466 | info@sjerp.nl

Ondersteuning algemeen

Technische ondersteuning

Sinds 1929 hebben wij mechanische en elektrische kennis opgedaan op het gebied van elektromotoren, ventilatoren, compressoren vacuümpompen en aandrijvingen. Door lange enthousiaste dienstverbanden is deze kennis decennia lang overgedragen en heeft Sjerp & Jongeneel zich verder weten te specialiseren. Wij staan er bij onze klanten om bekend u vakkundig te assisteren bij uw uitdagingen. In eerste instantie met onze technische documentatie, daarnaast telefonische en digitale begeleiding en ten slotte hebben wij voor gerichte specifieke toepassingen een zeer complete testafdeling ter beschikking met uiterst nauwkeurige meetinstrumenten.

Transport

Onze standaard leveringscondities zijn Incoterms EXW volgens de Metaalunievoorwaarden. Daarnaast kunnen wij voor u transport binnen Europa organiseren. Al naar gelang de urgentie selecteren wij daarvoor een passende transporteur.

Revisie en Reparaties

Onze producten worden grotendeels ingezet voor duurzaam bedrijf en verlangen, meestal na het verstrijken van de levensduur van de lagers, periodieke revisie. In onze zeer compleet uitgeruste werkplaats worden revisies en reparaties uitgevoerd door zeer bekwame monteurs geschoold tot en met de laatste stand van de techniek. In de werkplaats kunnen wij voor uw revisie en reparatie van ventilatoren, vacümpompen, compressoren, aandrijvingen en elektromotoren de volgende metaalbewerkingen uitvoeren: persen, draaien, frezen, boren, zagen, slijpen, stralen, lassen, drogen, wikkelen en spuiten. Hiermee bent u ook met spoedgevallen bij ons op de juiste plaats. Daarnaast beschikken wij over uitgebreide test- en meetapparatuur waarmee de werking gegarandeerd kan worden. Gebaseerd op onze lange historie kunt u erop rekenen dat deze werkzaamheden nauwgezet worden uitgevoerd.

Onderdelen en accessoires uit voorraad

In het magazijn van Sjerp & Jongeneel gelegen in Zoetermeer Nederland bevinden zich duizenden soorten onderdelen en accessoires direct leverbaar uit onze voorraad. Een deel van de accessoires zoals filters, geluiddempers, veiligheidsventielen en fittingwerk vindt u op deze website. Van ons leveringsprogramma vacuümpompen, centrifugaalventilatoren, compressoren, gasboosters en zijkanaalventilatoren zijn de meest gangbare onderdelen direct leverbaar. Neem in uw aanvraag voldoende details op zodat wij u snel een passend antwoord kunnen geven.

Hallo!

* Verplicht veld
Verstuur